Gouden Slot 46, 1132RT Volendam
+31 622470834
info@themarketingmasters.nl

Zoekmachine Advertising Google Adwords (SEA)

Onlinestrategie & bedrijfsadvies

Zoekmachine Advertising Google Adwords (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren binnen Google en is de enige manier om morgen al bovenaan te staan bij de zoekresultaten van Google.

Wij kijken samen met u naar de optimale verhouding tussen kosten en baten. Een geweldige marketingtool, snel in te zetten, flexibel, meetbaar en concreet.

Echter kunnen de kosten zonder de juiste kennis hoog oplopen, daarom helpen wij u graag bij het opzetten en bijhouden van uw google advertising account in combinatie met de juiste landingspagina’s.

 

Neem contact op

Alles is te meten:

Met Google AdWords kun je ontzettend veel en daar horen ook vele voordelen bij. De voordelen van adverteren in Google Adwords zijn enorm:

✅ Waar je bezoekers vandaan komen,

✅ Hoe vaak er op de advertentie wordt geklikt,

✅ Op welke pagina de bezoekers de website verlaten en meer

✅ Doordat alles meetbaar is, is ook alles te verbeteren

✅ Je betaalt alleen per klik

✅ Je kunt een dagbudget instellen zodat je nooit meer betaalt dan je wilt

✅ Meer bezoekers op de website

✅ Je kunt concreet meten wat je campagne oplevert

✅ Een AdWords campagne kan altijd rendabel draaien

 

Werkwijze zoekmachine advertising Google Adwords

(SEA) (Reorganiseren huidige account)

Dit is de enige manier om morgen al bovenaan te staan bij de zoekresultaten van Google. Wij kijken samen met u naar de optimale verhouding tussen kosten en baten. Een geweldige marketingtool, snel in te zetten, flexibel, meetbaar en concreet.
En, wij doen dat slimmer dan standaard middels pakkende titels en doordachte technieken en campagnes.

Google Adwords

Ongeacht uw budget is het mogelijk om te adverteren via Adwords advertenties op Google.nl. Adverteren kan al vanaf € 1,- per dag.
Naast het advertentiebudget per dag betaalt u The Marketing Masters, maandelijks een vast of  een variabel aantal uren om uw Adwords campagnes zo optimaal mogelijk te laten draaien. Het aantal uren is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid producten en diensten en de daaraan verbonden zoekwoorden met bestemmingspagina’s die u via de Google Adwords campagne wilt aanbieden.

Om Adwords te kunnen gebruiken heeft u een Google-account nodig, dat wij voor u aanmaken en volledig instellen.

Kosten Google Adwords

U betaalt zelf de kosten per klik direct aan Google. De campagne die wij voor u opzetten blijft altijd uw eigendom en heeft een minimale looptijd van 12 maanden. Na deze periode wordt samen met u bekeken of u de campagne wilt verlengen, aanpassen of (tijdelijk) wilt stopzetten.

Werkwijze Opzetten Adwords account en eventueel Google Shopping

In overleg met u wordt het doel van de campagne vastgesteld. Daarna kan de Adwords campagne ontwikkeld worden volgens de volgende stappen:

  1. Aanmaak van de campagne en de pagina’s (bestemmingspagina’s) van uw website worden gekoppeld aan uw Adwords advertenties en de betreffende zoekwoorden waarop u gevonden wenst te worden. Indien de website moet worden aangepast, wordt dit apart in rekening gebracht.*
  2. Het werkgebied / de regio waar u uw klanten wenst te bereiken wordt ingesteld. Dit kan per plaats gespecificeerd worden.
  3. Bepalen van het Klik-budget. Hoeveel wilt u per maand investeren? Deze kosten kunt u zelf bepalen, hoe hoger uw budget is – hoe meer kliks u zult krijgen.**

* Het succes van een goede Google Adwords campagne valt of staat bij het gebruik van de juiste zoekwoordenen bestemmingspaginas. Hier ligt een hoog onderscheidende waarde van The Marketing Masters. Aan de hand van de gestelde doelen, inbreng van u, analyse van de concurrentie en ons eigen onderzoek, worden de juiste keywords of zoekwoorden geselecteerd. Slechte en algemene zoekwoorden worden uitgesloten om echt alleen maar 100% geïnteresseerde potentiële klanten op uw Google Adwords campagne advertenties te laten klikken.

** Het bod op de zoekwoorden in combinatie met de relevantie bepaalt de positie van de advertentie en de kosten per klik. Wat het beste bod is, heeft dus ook te maken met wat de concurrentie doet. Het bieden op verschillende zoekwoorden is een continue proces.

 

Éénmalige opzet Google account (reorganiseren huidige account)

Om de prestaties van de website te kunnen volgen en analyseren wordt een apart bedrijfs Google account aangemaakt. Aan dit account worden diverse zaken gekoppeld voor optimalisatie van de eventueel gestelde doeleinden. Het geen we voor u instellen en koppelen is: Google Webmastertools, Google analytics, Google Places (maps) instellen, koppelen en aanmelden, YouTube en Google+ kanaal aanmaken en inrichten. Dit alles conform de uitstraling van de huisstijl en website.

Maandelijks beheer: Website optimalisatie voor een periode van 6 maanden

Indien u wilt dat de website na de eenmalige opzet van de zoekmachine optimalisatie organisch nog steeds goed gevonden wordt, is het raadzaam om de optimalisatie voort te zetten. De kosten bedragen vanaf € 1.140,- ex.btw  (Minimale looptijd van 6 maanden 2 uur per maand, daarna maandelijks opzegbaar) voor de monitoring, beheer van de seo en/of sea campagne, per maand een uitbreiding van een plaatsnaam en/of zoekwoord en doorontwikkelen conversie optimalisatie. Hiermee wordt de vindbaarheid verder uitgebreid en dit zal waarschijnlijk resulteren in meer aanvragen.