Gouden Slot 46, 1132RT Volendam
+31 622470834
info@themarketingmasters.nl

Social Media

Onlinestrategie & bedrijfsadvies

FACEBOOK
LINKEDIN
INSTAGRAM

ONLINE SUCCESVOL MET SOCIAL MEDIA

Social Media zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en tegenwoordig ook Snapchat en TikTok is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé maken we er bijna allemaal gebruik van.

Het is dus als bedrijf eigenlijk niet meer de vraag óf je actief moet zijn op social media, maar hoe? En welk platform het beste aansluit bij jouw doelgroep en hoe je ze daar het beste kunt bereiken.

Facebook

Facebook is met ruim 10 miljoen gebruikers het grootste social netwerk in Nederland en daarom voor elk bedrijf een potentiële goudmijn. Binnen Facebook zijn er heel veel verschillende (bijna 28.000) targetingopties beschikbaar. Zo kan je heel specifiek jouw doelgroep samenstellen en benaderen. 

Instagram

Afbeeldingen zeggen meer dan 1000 woorden. Beelden worden veel sneller opgeslagen en mede daarom is Instagram zo interessant voor ondernemers. Je kunt je klanten op een andere manier betrekken bij je bedrijf door ze mee te nemen in jouw wereld en je kunt hier heel creatief mee omgaan. Instagram is volledig gratis te gebruiken en door het gebruiken van de juiste #hastags kun je al heel wat mensen bereiken.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te adverteren via Instagram en kan je je boodschap heel specifiek richten op een bepaalde doelgroep. Instagram is een onderdeel van Facebook, de targetingopties die je kunt inzetten voor Facebook zijn dus ook beschikbaar voor Instagram.

Nog geen Instagram account? Het opzetten van een Instagram account is relatief eenvoudig, maar uiteraard helpen wij er graag bij!

LinkedIn

Richt jouw bedrijf zich op de zakelijke markt? Dan is adverteren via LinkedIn misschien wel iets voor jou.

LinkedIn heeft zeer gerichte en unieke B2B targeting mogelijkheden om jouw zakelijke doelgroep te bereiken.

Er zijn in Nederland zo’n 8,5 miljoen accounts actief op LinkedIn (wereldwijd 660 miljoen) en dagelijks neemt het gebruik nog altijd toe. Waren er begin 2018 dagelijks zo’n 500.000 Nederlanders actief op het platform, begin 2019 waren dit er al 611.000.

Adverteren op dit platform kan dus zeer interessant zijn.

Kan jij onze hulp gebruiken bij het bepalen van jouw Social Media doelstellingen?

Wie zijn wij

Marian Kemper

Online Marketing

Sander de Jong

Online Marketing

Neem contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag

    Velden met een * zijn verplicht

    Our Happy Clients