Gouden Slot 46, 1132RT Volendam
+31 622470834
info@themarketingmasters.nl

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Onlinestrategie & bedrijfsadvies

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Zoekmachine optimalisatie is steeds aan verandering onderhevig. Voegde je vroeger simpel wat woorden toe aan je teksten, stond je bovenaan in Google. Tegenwoordig moet je strategisch te werk gaan wil je nog steeds op een hoge positie terecht komen.

Uit onderzoek is gebleken dat er namelijk bijna niet verder gekeken wordt dan de eerste pagina van de Google-zoekresultaten. Daarom is het noodzakelijk om met de juiste zoekwoorden gevonden te worden. Hoe hoger jouw positie, hoe groter de kans dat er doorgeklikt wordt naar jouw website of pagina.

Wij van The Marketing Masters vinden het daarom belangrijk dat de werkzaamheden aan uw website en webpagina’s worden verricht door betrokken medewerkers. Door een persoonlijk gesprek en een kijkje in de keuken kijken we samen naar uw onderscheidende meerwaarden. Wat maakt u onderscheidend en hoe kunnen we dit op de juiste manier inzetten.

Wilt u ook eens met ons in gesprek? of wilt u uw webteksten eens door ons laten controleren?

Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Wij pakken SEO marketing anders op

Graag blijven wij betrokken bij uw bedrijf en producten, want wij nemen SEO marketing meer dan serieus. Het betreft immers uw online succes of niet, bedrijfsoverleving of niet.

Naast onze zuivere aanpak, zijn onze eerste belangrijkste stappen in het toepassen van SEO marketing:

1. Strategie op maat voor uw bedrijf. Uw eigen Kunstjes Plus

Wij beoordelen het imago, de techniek (de constructie en de server zijn tegenwoordig meer dan belangrijk!) en de social media. Waar liggen kansen als we kijken naar je doelgroep en je concurrenten?
Daarbij zijn de zgn. P.O.V.’s meer dan belangrijk: de Positief Onderscheidende Vermogens van uw bedrijf en de kennis & kunde van zowel directie als werknemers. En uiteraard de meerwaarden van uw product(en). Plat gezegd: AL UW KUNSTJES PLUS.

2. Concreet advies & plan van aanpak en kostenbesparing door zelf te doen

De uitvoerige analyses maken we concreet met het plan van aanpak en een prioriteitenlijst. Wat pakt u zelf op? En wat kunnen wij uit handen nemen?

3. Landingpagina’s, die wél scoren

Wij schrijven specifieke pagina’s, die zeer goed zullen scoren in de zogenaamde organische/spontane zoekresultaten van de zoekmachines.

Moraal van ons verhaal: de site en de inhoud moeten het werk voor u doen.
Geen dure Google Adwords Adwords Advertenties (SEA)

Als u eenmaal een goede positie in Google op “natuurlijke” wijze heeft verworven, dan moet deze ook behouden worden. Wij bieden u de optie om voor een vast bedrag per maand de site maandelijks te doorlopen en bij te stellen. U ontvangt dan ook een maandrapportage van ons.

Na een half jaar zal The Marketing Masters de pageranking evalueren en indien noodzakelijk de SEO-aanpak bijstellen c.q. uitbreiden. The Marketing Masters is continu in beweging om voor u een hoge positie te proberen te verwerven.

Neem vrijblijvend contact op!