Het is tijd voor pro-actieve sales!

Wij adviseren u graag!

Sales advies en sales coaching

Verkopen ‘oude stijl’ voldoet niet meer en is passé. Het is tijd voor pro-actieve sales!

Tegenwoordig is de wereld van verkopen zeer hard: enorme (online)concurrentie, kopieergedrag, veranderde behoeften, einde van leveranciers- en merkentrouw, etcetera.
Verkopen “oude stijl”, waarbij de vertegenwoordiger verkoopt wat uw klant vraagt en orders over de schutting gooit, voldoet niet meer en is passé. Het is tijd voor een pro-actieve denk- en handelwijze als het om verkopen gaat.

Wilt u betere verkoopresultaten behalen? Dan is onze sales consultant u graag van dienst!

Als uw omzet daalt en uw rendement onder druk staat, moet u wel exact weten waar dit aan ligt en hoe u dit kunt oplossen. In ieder geval weet u één ding zeker: u wilt betere verkoopresultaten behalen.
In deze gevallen is het nuttig en verstandig om onze sales consultant uit te nodigen, die samen met u kritisch naar uw salesstrategie gaat kijken. Hij is u graag van dienst.

Wat doet de sales consultant?

Onze sales consultant heeft een 25 jaar ervaring als key account manager, verkoopleider en exportmanager. Hij zal tijdens het verbeterproces van uw salesafdeling onderdeel zijn van uw organisatie. Zo kan hij uw organisatie leren kennen en de beste resultaten behalen. Hij houdt zich onder andere bezig met interim sales management, waarbij hij sales processen en management opzet, stroomlijnt en verbetert. Hierbij zal hij de verkoopdoelen scherper opstellen en een grote bron van inspiratie vormen voor uw salesteam.